Mer om oss

Kuliosa Kuriosa Limited är en Filial som verkar i Sverige med post adress Junkergatan 23 Hägersten med organisations nummer 516411-8779. Besöksadress, Strandvägen 67 Stockholm.

Kuliosa Kuriosa Limited är registrerad i London England. Vi har önskan att skapa fler arbetstillfällen och skapa fler Kuliosa Kuriosa i Europa. Ingen vet säkert hur ekonomin kommer te sig i den nya tiden när vi har gått in i den fjärde industri revolutionen och AI tar över fler och fler arbeten. Vi vill under tre år verka i Sverige, samt bygga ut verksamheten lokalt och internationellt år 2020 och 2021 tillsammans med entreprenörer i Sverige och Europa. Vi ser gärna att bygga Globala nätverk för att fler ska förstå och kunna arbeta i ett större geografiskt område.

…vi ser att få människor förstår vad den fjärde industri revolutionen kommer innebära, vi som verkar bakom Kuliosa Kuriosa limited vill under tre år skola och utbilda fler människor förstå hur att verka i den nya moderna tiden.

Som allt i livet måste vi människor träna på det vi inte är så bra på. Vi tror att det är bra att samverka med ideella organisationer och näringslivet och skola fler i ED Tech, och IT färdigheter för att på det sättet fler kan ha en alternativ ekonomi samt flera i sitt kontakt nät. AI kommer in mer i människors vardag och tar över fler och fler arbeten.

Genom samverkan med två ideella organisationer (Bbeabridge International) (Klubb Vida Sana), erbjuder vi alla som önskar att vara medlem i vår gemenskap. Det är kostnadsfritt att skriva in sig i våra Se och Synas medlems portal Tryck HÄR

Mål 1 En kursgård där vi planerar ha en filmstudio, en musikstudio, sängplatser för 15 – 20 personer. Vi har som önskan att kursgården ska utvecklas till en träffpunkt för fler, dels medlemmar, samt människor som intresserar sig att vara delaktiga i våra aktiviteter som Coacher och kultur människor. Vi tror på utveckling genom fler nära möten samt Coaching och Mentorskap och utbildning, uppdatering av hur den moderna ekonomin kommer påverka människor. Vi ser gärna att vår kursgård ska vara belägen på Åland, det är en strategisk och utmärkande plats internationellt sätt, samt att den är nära Sverige. Människor behöver träna på vad vi inte är så bra på. Dagens prövning för svenskar är att kunna lära sig Personlig varumärke, nätverka och utveckla social kompetens. KuliosaKuriosa Limited startar med kontor Strandvägen 67, vi har en önskan att öppna fler KuliosaKuriosa filialer runt om i Sverige.

KuliosaKuriosa invest Limited är ett sidoprojekt för dig som är intresserad av att investera och lära dig mer om ekonomi och nya former att skapa och hantera den moderna ekonomin som passiv inkomst och sidoinkomst med fler.

Mål 2 Expandera och vara en roll modell för andra runt om i landet, Europa och Världen. Samverka över gränserna och dela vissa värderingar och skapa fler förutsättningar för fler. Stödja fler KuliosaKuriosa Limited Filialer med entreprenörer som brinner för att göra skillnad i människors liv och skola andra att förstå alla dessa teman som tidigare beskrivits.

Vi har avtal med Cool Company där de är arbetsgivare för våra framtida egenanställda.

I dagens läge har vi freelanserade Coacher som har anmält sitt intresse till att samverka med Kuliosa Kuriosa Limited. Hannika Öberg som är SEO för KuliosaKuriosaLimited arbetar även i företaget som Coach och organisatör vid Event. Vi har Coacher från Spanien som Coachar våra kunder via video konferenser. (Alla inblandade är inskrivna i Cool Company och kommer inte arbeta i KuliosaKuriosa Limited mer än vid de tillfällen som Bokningar görs via Boknings kanalen Boka Direkt ), bokningarna därifrån förmedlas till olika Coacher och faktureras genom Cool Company som skickar en faktura som betalas av KuliosaKuriosa Limited och inom 24 timmar betalas Coachen för sitt arbete av Cool Company som är arbetsgivare under uppdraget och med de har hela ansvaret för arbetsgivaravgifter, försäkringar etc.

För mer information Se även HÄR